Utställning på biblioteket 24 augusti - 17 september...DSC 0037wHär nedan syns Adolf Preinfalk och Daniel Lundberg som ansvarar för utställningen i Hallstahammar.

DSC 0044w

 

Här har vi Thor Gjörvad som under öppningsdagen introducerade utställningen för några besökare.

DSC 0037w

 

Västerås Tidning skriver om den kommande utställningen:
http://lokalt.tredjetestamentet.se/media-och-laenkar/artiklar/366-hallstahammar-2016

Här rapporterar Västmanlands Läns Tidning om utställningens öppning:
http://lokalt.tredjetestamentet.se/media-och-laenkar/artiklar/368-vaesteras-tidning-25-aug-2016

 

Rapport från utställningen i Hallstahammar

Jag blev ombedd av Adolf Preinfalk att hjälpa till med att hålla i en utställning i Hallstahammar. Han hade tillsammans med Thor Gjörvad kommit överens om att ha denna på biblioteket där. Det blev mycket lyckat, och resulterade i flera nya intresserade i studiegruppen i Västerås. Utställningen invigdes av Thor som höll en föreläsning och genomgång av utställningen för ca 20 intresserade som hade lockats dit av artiklar i Västerås tidning och VLT, samt email utskick och Hallstahammars kommuns egen hemsida som presenterade utställningen med både texter och bild.  Den blev klar ett par veckor innan utställningens öppnande och var kvar hela tiden vi fanns på biblioteket.
Sedan höll jag och Adolf ställningarna och var närvarande när vi hade möjlighet på vardagar och helger, för att svara på folks frågor. Sista veckan höll även jag ett föredrag och genomgång av utställningen för en skara intresserade, och det var mycket kul, för de var mycket intresserade och glada. Bland annat så blev en kvinna intresserad, som egentligen bara kommit till biblioteket för att läsa dagstidningar, när hon råkade höra vad det handlade om. Hon är nu en av de som är delaktiga i Västerås studiecirkel. Artiklarna som publicerades i de större lokala tidningarna blev mycket lyckade, och flera kom till utställningen efter de läst artikeln. En del kände sig starkt dragna till det och lyssnade uppmärksamt på genomgångarna och tog informationsmaterial för att förkovra sig vidare på egen hand.Ett mycket trevligt och lärorikt evenemang detta.

Tack för att jag fick vara med!
Hälsningar Daniel Lundberg