Heldagsseminarium i vackra Småland...

Den 10 april 2010 hölls den lyckade informationsdagen på vackra Mundekulla Kursgård i Småland. Detta blev premiären för vad som kommer att bli ett årligt evenemang för alla Martinus-intresserade. 

Här ser vi Peter Elmberg som driver Mundekulla Kursgård och som med stor entusiasm och varmt hjärta bjöd in oss till denna dag.

img 0067

Rolf Elving, som levde med Martinus som hans personlige elev under hans sista tio år, berättade om Martinus vilja och tanke med sitt verk. 

img 0072

 img 0146

Rolf Elving och Thor Gjörvad berättade om allt det material som färdigställts för att offentliggöra Tredje Testamentet. Här kunde vi höra om de utställningar som genomförts hittills och hur dessa blivit rapporterade om i media, press såväl som i radio och tv. 

img 0122

img 0100 

img 0111 

Här ses Thor Gjörvad som genomfört de flesta utställningarna i Sverige och som med stor hängivenhet fört fram den goda saken. 

img 0106

Förslag på var utställningar kan sättas upp, menade att väcka inspiration.

img 0105

Thor Gjörvad visar hur hela utställningen ryms i en bärkasse.

img 0143

Harry Olsson från Holmsjö har en egen permanent utställning som han här berättar om. 

img 0134

Christer Malmström från stiftelsen slår ut med armarna. I sitt yrkesliv som tandläkare har Christer jobbat hårt för att avslöja och informera om giftet amalgam.

img 0082

Sören Ingeman och Ingrid Holck kom på besök från Danmark, här i samspråk med Claus Möller. Sören har haft ett stort jobb med att hjälpa Martinus fram på internet. Se hans hemsida här . Ingrid känner vi igen från Klint där hon många gånger har spelat oss upp i dom högre sfärerna …

img 0066