JULBREV - Från Stiftelsen Tredje Testamentet

Kära Martinusvänner!

Tiden går fort. Julen närmar sig igen. Här kommer som tradition är, information om arbetet med att göra Martinus verk; Tredje testamentet, synligt i världen. Ja, i varje fall i Sverige…

Detta sker såväl på nätet som ute bland människor i vardagen. Informationen vänder sig naturligtvis speciellt till alla dem som ännu inte upptäckt att det finns ett tredje testamente. Det är ett långsiktigt arbete.

Vi har nu under ca tio års tid arbetat mot biblioteken. Här visas utställningen ”Ett fönster mot evigheten”.

Det närmar sig nu 50 bibliotek, som denna utställning visats fram på. Det märks att vi nu börjar få medvind. Tidningarna skriver om den, på kommunernas hemsidor omtalas den, ja nu kommer också radio och tv. Ni kan få ett intryck av vad som sker på vår hemsida,www.tredjetestamentet.se. Lokala aktiviteter.

Kommande utställningar är bokade för vinter/våren på Stadsbiblioteken i Växjö, Kristinestad och Umeå. Vi informerar också om verket högre upp i biblioteksorganisationen, till dem med övergripande ansvar för det som sker runt om i landet på biblioteken. Vi möts av mer och mer positiva attityder och välvilja.

Nya intresserade som vill delta i studiegrupper genereras på orter runt om i landet.

Vi hoppas på fortsatt stöd. Snart måste vi återupptrycka material. Och de långa resorna i vårt avlånga land kostar bensin, särskilt med husvagn på släp. Det är ändå den billigaste formen för att hålla ”Martinus on the road”. Det är ett inspirerande arbete och här är det Thor Gjörvad som funnit melodin och kan hantera denna lågbudget logistik. Här kan Thor, en glad amatörgolfare, få plats till låg kostnad på de underbart vackra golfbanorna runt om i landet.

Vi har skaffat ett Swish nummer: 123 440 1857 Så vill ni ge ett stöd till ”Martinus on the road” så är vi tacksamma.
Vårt bankgiro nummer är: 375-7325

Med dessa ord önskas ni alla en underbar Jul. Tack för support under de gångna åren!!

Vid tangenterna, Rolf Elving
På styrelsens vägnar

PS: Lyssna gärna på Thor i en radiointervju:https://www.mixcloud.com/…/martinus-en-nutida-kristen-filo…/

PS2: Om du vill tipsa andra om detta nyhetsbrev så kan de e-maila till denna epost-adress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tredje Testamentet - Bibelns fortsättning
Allkärlek är vetenskap
tredjetestamentet.se