Kära Vänner!

En hälsning och tack från oss, som arbetar med att informera om Tredje testamentet, för support under året eller rättare åren, som gått. Vi önskar Er allt gott under de stundande helgerna och det nya året som står för dörren. Och säger varmt tack för trofast stöd av vårt gemensamma arbete och intresse.

Förutom att vi tagit fasta på verkets titel och förklarar den i vårt informationsmaterial, är det en annan viktig poäng med vårt informationsarbete. Vi vänder oss till dem, som inte i förväg känner till Martinus arbete. Till de nya!.

I dagens värld med internet så har det blivit lättare för människor att nå ut och att hålla kontakten med vänner och bekanta. Framför en dator ligger idag nästan hela världen inom synligt avstånd. Det försiggår mycket aktivitet också inom Martinusvärldarna på nätet. Ofta är det tal om slutna grupper, där de som känner till Tredje testamentet kan tala med varandra. Det är fint!

Mycket av det vi gör sker ute i samhället. På bibliotek och mässor. Där möter vi  helt vanliga obekanta människor “live”. Exempelvis är en stor Norrlandsturné inplanerad till våren.
Information om vad som sker och vad som har skett finns dokumenterat på vår hemsida, www.tredjetestamentet.se, under rubriken: Lokala aktiviteter.
Här ser ni också all den press som vi fått och som innebär att budskapet når ut i stora upplagar via lokala tidningar, helt gratis.

Under det kommande vårprogrammet bär resan och utställningarna i väg till:
Ljustadalens bibliotek, maj
Haparanda bliotek, maj
Piteå stadsbibliotek, maj
Skellefteå stadsbibliotek, maj
Ja, det var mycket kort lite om vad som komma skall…
Trägen vinner heter det! Vi jobbar på….

Allt gott önskas från oss till Er samt

God Jul och Gott nytt År!
Styrelsen i Stiftelsen Tredje Testamentet via
Göran Almqvist

Vårt BG är: 375-7325