Kära Martinusvän!                                                                       Julen 2014   

Så är det snart jul igen och som traditionen bjuder så är det dags för orientering om stiftelsens verksamhet.

Vår nya strategi att mer aktivt gå ut i samhället och via mässor vända oss till allmänheten med information om Martinus världsbild har visat sig vara fruktbar. Många har aldrig hört talas om Martinus och hans livsgärning, men somliga verkar få en aha-upplevelse när de konfronteras med den. Deltagande i studiekretsar brukar erbjudas och har också realiserats på flera orter. Utställningarna är alltid bemannade med informatörer som är kontaktpersoner från området. Stånden är alltid försedda med Martinussymboler och informationsmaterial erbjuds gratis.

Det senaste halvåret har vi deltagit i en mässa i Västerås och på stadsbiblioteket i Sundsvall blir det en stor utställning i februari samt i Delsbo i april.

I vårt infocenter i Ängelsberg har vi haft flera företagskonferenser, där vi fått möjlig- heten att berätta om Martinus mission.

Så vill vi gärna nämna att Facebook, på nätet, har livliga aktiviteter under rubrikerna: Debatt forum, Martinus i praktiken, Martinus intressegrupp och MNET i Skandinaviskt forum. Många inlägg är mycket kompetenta, intressanta och sakliga och tonen lugn och vänlig. Rekommenderas verkligen.

Slutligen får vi, på det här sättet, tacka dem som regelbundet samt även dem som då och då sänder pengar. Vi hoppas också framgent få ekonomisk hjälp till vårt informationsarbete. Vårt Pg är: 16 48 08-8, Stiftelsen Tredje Testamentet, Lerum

En God Jul samt Ett Gott Nytt År önskar stiftelsen Tredje Testamente genom

Göran Almqvist    Rolf Elving    Thor Gjörvad    Christer Malmström    Eva-Marie Wallgren

_____________________________________________________________________

Harebacken 7, 44332       E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.       Internet: www.tredjetestamentet.se       Plusgiro: 164808-8       Org.nr: 857208-8535