Kära Martinusvän!                                                                                                                                            Juni 2013


Inför sommaren den sköna kommer här en rapport om vad som skett under vårsäsongen på informationsfronten. Vi informerar konsekvent om Martinus eviga världsbild med titeln Tredje testamentet samtidigt som vi alltid hänvisar till verket för vidare studier. Vi eftersträvar också samarbete med lokala krafter intresserade av Martinus litteratur. Som det kan ses på hemsidan www.tredjetestamentet.se
under lokala aktiviteter, har vi funnit många att samarbeta med i vårt avlånga land.
 
På initiativ av Thor Gjörvad har Martinus verk presenterats på flera hälsomässor.
Kalmar, Oskarshamn, Västerås och på hemmaplan i Ängelsberg pågår infoarbetet kontinuerligt via en permanent utställning. Så även i Holmsjö, Blekinge genom Britt Lanemo och Harry Olsson.
 
Först ut var Hässleholm med Johny Jeppsson vid rodret.  I Kalmar ansvarade Siv Karlsson och i Oskarshamn samarbetade Thor med den lokala studiegruppen och Gunnel Hallman i spetsen.  På Änglamässan i Västerås assisterade Lena Fredriksson och hennes studiegrupp och nu senast i pingst kom Barbro Lovang i Smedjebacken och Gunnar Olsson från Falun. I september blir det hälsomässa i Rättvik där vi också önskar samarbete med lokala Martinusvänner.
 
En annonskampaj är i gång på alternativjournalen.se. Över 50 gånger är vår annons med hänvisning till vår hemsida, synlig på bloggen Motgift och Alternativjournalen.  Temat är: "Martinus ger nya svar på eviga frågor".
Här säljs även Rolf Elvings bok, En introduktion till Tredje testamentet, Bibelns fortsättning.
Infocenter i Ängelsberg, Cafègalleriet i Våla, håller öppet dagligen under sommaren, 11-17.
Här finns hela vårt informationsprojekt samlat samt utställningen: "Ett fönster mot evigheten". 
Boka tid för visning kan göras hela året. Ring 0223 33067 eller eller mejla till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. 

Thor Gjörvad meddelar avslutningsvis att Annicka och han nu förfogar över Villa Furutorp i Ängelsberg med hänförande utsikt över sjön Åmänningen.  Ett gammalt anrikt pensionat från slutet av 1800-talet.
Här har Thor och Annicka renoverat och gjort i ordning så vi kan ha kurser över en helg eller en vecka,  samt ta emot 16 personer. Med Thors eget hus, inte långt därifrån, ytterligare fyra personer.
Nya möjligheter med andra ord!
 
Till sist, njut av allt det vackra sommaren bjuder på. Det är ju naturens eget vittnesmål om den gåvokultur som vi också mentalt är på väg mot. Vi hoppas på fortsatt stöd för projektet!

 
Glada hälsningar från Stiftelsen TredjeTestamentet

Göran Almqvist       Rolf Elving       Thor Gjörvad       Christer Malmström       Eva-Marie Wallgren