Kära Vänner!                                                                                                                                              Göteborg i juni 2009


Vår vana trogen kommer här en redogörelse för vad som sker på informationsfronten kring Martinus verk, Tredje Testamentet.
Den utåtvända fasen har nu tagit fart! Ni kan själva följa med i denna process via datorn. Gå in på www.tredjetestamentet.se och klicka på lokala aktiviteter. Under aktuellt kan ni följa informationsresan landet runt. Orter där vår utställning, Den röda tråden eller som vi framdeles kommer att kalla den, Ett fönster mot evigheten har, eller är på väg, att visas är följande: Surahammar, Örnsköldsvik, Stockholm, Söderhamn, Karlshamn, Sala, Karlstad, Linköping, Styrsö, Charlottenberg och Kil. Och många fler är på väg…
Fem permanenta utställningar är nu på plats. De finns i Ängelsberg, Holmsjö, Örnsköldsvik, Karlskrona och Göteborg. Hör av er om ni själva vill ha en utställninng på er ort. Sänd ett mejl till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
I Göteborg är lokalen nu renoverad och färdig. Bilder från öppningen kommer snart att finnas på hemsidan. Utställningarna hänger på nu på väggarna runt om i landet, informationsmaterialet finns till hands och hemsidorna är på plats, så alla delarna kan nu börja samverka. För tillfället arbetar vi med att etablera en grupp som kommer att dela på uppgiften att hålla informationscentrat igång med hänsyn till drift och öppettider.
I samband med utställningarna har intresse väckts hos nya människor som inte visste om verkets existens och ett flertal nya studiegrupper har kommit i gång.  Dessutom har ett flertal nya medarbetare dykt upp som vill arbeta med informations-spridningen lokalt på sin ort.
Utställningarna har omtalats i radio, lokal tv, kommunala hemsidor och press och vi räknar med en kontaktyta för informationen runt 80 – 100 000 under halvåret som gått! Långsamt börjar det bli offentligt att det existerar ett verk som heter Tredje Testamentet. Med tiden kommer det att granskas närmare av media.
Detta arbete, med att synliggöra Martinus verk för en bredare allmänhet, kommer fortsatt att kräva en del resurser. Informationsmaterial måste nyupptryckas, affischer framställas mm. Så känner ni att ni fortsatt vill vara med och stödja projektet är vi tacksamma om ni använder medföljande pg-blankett.

Med önskan om en solig och skön sommar.

Stiftelsen Tredje Testamentet
Göran Almqvist  Annette Billhäll  Rolf Elving  Christer Malmström  Eva-Marie Wallgren