Ängelsberg

Välkommen in i värmen ...

thorshus

 

FÖR PROGRAM:

Ring eller maila mig här. Jag har tel. 070-1700 463. 
Kontakta mig för att se utställningen ”Ett fönster mot Evigheten” i Ängelsberg! 

Thor Gjörvad

Cafégalleriet i Våla    Ladda ner utställningen till din dator här

 

 

15 min. video om världens bäst bevarade hemlighet.  Martinus-utställningen "Ett fönster mot evigheten".
Inspelad i Cafégalleriet 21 februari 2017 av Daniel Lundberg som också står för musiken och sången.
På Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Ru-QjSjWfLY samt på Facebook: https://www.facebook.com/cafegalleriet

Här finns alla Martinus böcker samlade. Huvudverket består av 7 böcker och 6 symbolböcker. Det finns ett 30-tal mindre böcker i olika ämnen som kan vara en bra början innan man går in i själva analyserna i huvudverket. Här kan du i lugn och ro läsa, lyssna till själens musik, fika eller samtala och filosofera.

Vi mal vårt eget kaffe. Vi brygger vårt gröna té med omsorg. Cafégalleriet i Våla är tänkt som en mötesplats för våra tankar och känslor. I tider av mörker samtalar vi om ljuset. Språket här kan vara både svenska och norska, engelska eller tyska. Kanske esperanto...?

Cafegalle1s

Cafegalleriet 003w

009w 

Cafegalle3s

Cafegalle4s 

Introduktionsföredrag om Tredje testamentet.
• Varför godhet lönar sig.
• Hur jag håller kvar min hälsa och livsgnista.
• Hur motgång vänds till medgång.
* Kosmiska glimtar

Konferens- och möteslokal

Här finns en utställning om Tredje testamentets livsåskådning och världsbild. Som besökare guidas du via 18 kosmiska symboler pedagogiskt in i den osynliga orsaks- och tankevärlden som är grunden till allt som sker. Med hjälp av symboler med korta förklarande texter kan du följa verkets röda tråd. Tredje Testamentet lyfter fram de eviga livsfrågorna ur trons töcken och förklarar dem i vetandets klara ljus. Livets mysterium som också är kärlekens mysterium, kan nu förklaras via logiska tankeföljder. Efter en andlig upplysningsprocess fick Martinus, verkets författare, nya andliga förmågor. Han kunde se det eviga och oändliga i allt. Efter denna process använde han resten av sitt liv, hela 60 år, till att nedskriva sina kosmiska upplevelser. Efter hans död, den 8 mars 1981, utkom hans samlade verk med titeln Tredje testamentet. Utställningen finns även att köpa i katalogform och säljes till självkostnadspris. Se introduktionen "Ett fönster till evigheten här."